Logo Wagenborg

Nieuwe website voor Wagenborg Passagiersdiensten

6 februari 2019

Wagenborg Passagiersdiensten heeft een nieuwe website. De huidige websites wpd.nl, wadtaxi.nl en bestellen.wpd.nl zijn geïntegreerd in één overzichtelijke nieuwe website. Passagiers van en naar Ameland en Schiermonnikoog kunnen voortaan op één plek terecht voor alle bestellingen en informatie. Overzichtelijk, makkelijk en snel via wpd.nl!


Mobile first
De huidige website van Wagenborg Passagiersdiensten gaat al een aantal jaren mee. Onderzoek wees uit dat steeds meer mensen de website bezoeken op hun mobiele telefoon en dat het online boeken van tickets voor de overtocht enorm toeneemt. Het design van de nieuwe website is daarom mobile first ingericht. Dit betekent dat de website voornamelijk is ingericht op het gebruik vanaf smartphones, tablets en andere mobiele apparaten. De website is natuurlijk ook vanaf een desktop volledig toegankelijk.

Eén plek voor al uw bestellingen
Wat verandert er voor u? Voornamelijk het bestelproces. Wij hebben het voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Vanaf nu kunt u op één plek al uw tickets voor de veerdienst, de sneldienst en het parkeerterrein bestellen. Overzichtelijk, makkelijk en snel. Een hele verbetering en daar zijn wij blij mee!

Handig afvaartenoverzicht
Nieuw is ook het afvaartenoverzicht waar u al onze verschillende afvaarten in één overzicht kunt bekijken: van zowel de veerdienst, als de sneldienst en de watertaxi. U kunt hier de beschikbaarheid per afvaart inzien en tickets bestellen voor de veerdienst en sneldienst.

Mijn Wagenborg
Uw tickets kunt u terugvinden in de digitale ‘Mijn Wagenborg’-omgeving, waar u ook terecht kunt voor het opwaarderen van uw Wagenborg-pas en het bekijken van uw tegoeden en tickets. Alle overige informatie over de veerdienst van en naar Ameland en Schiermonnikoog kunt u natuurlijk ook terugvinden op de nieuwe website. In een fraaie lay-out en met een gebruiksvriendelijke indeling.