Logo Wagenborg

Disclaimer

Inhoud

Wij besteden grote zorg aan de inhoud en correctheid van informatie en prijzen op deze website. Desondanks kan het onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden aantreft. De informatie die op onze website wordt verstrekt, kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd. Alle auteursrechten worden voorbehouden.

Aansprakelijkheid

Royal Wagenborg en Wagenborg Passagiersdiensten aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website, de hierop verstrekte informatie en kennelijke onjuistheden of fouten. Aan de op de website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wagenborg Passagiersdiensten kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

Verantwoordelijkheid

De op deze website verstrekte informatie mag uitsluitend door de gebruiker van de website worden gebruikt. Het is niet toegestaan de informatie over te dragen, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden. De gebruiker is verplicht de aanwijzingen van Wagenborg Passagiersdiensten omtrent het gebruik van de informatie op te volgen.

Nederlands recht is van toepassing.

Header background mask