Logo Wagenborg

Media

Wat verschijnt er over ons in de media?

Met regelmaat verschijnt er iets over ons in de media. Daarnaast hebben wij onze eigen uitingen en kanalen, die we hier voor u op een rijtje hebben gezet.

We doen het samen en we doen het goed! Dat is ons motto en streven. Hoe doen we dat? Bekijk onze brochure en bedrijfsfilm om ons beter te leren kennen en een goed beeld te krijgen van onze organisatie. 

Bedrijfsfilm WPD

Brochure WPD

Header background mask

WPDetails

WPDetails is het relatiemagazine van Wagenborg Passagiersdiensten. In WPDetails leest u over het reilen en zeilen van Wagenborg Passagiersdiensten en alles wat ons, maar ook onze reizigers, ondernemers en eilanders verbindt met Ameland en Schiermonnikoog. WPDetails verschijnt drie keer per jaar.

Alle inwoners van Ameland en Schiermonnikoog, onze relaties en natuurlijk onze medewerkers ontvangen WPDetails. Wilt u WPDetails ook lezen? Bekijk de verschillende edities online.

WPDETAILS

 

Wagenborg TV

In onze terminals en aan boord van al onze veerboten en de sneldienst van en naar Ameland, zenden wij op tv-schermen Wagenborg TV uit. Via dit kanaal informeren wij u over de overtocht, het weer, het getij, de positie van de veerboten, de veiligheidsmiddelen aan boord, de verwachte aankomsttijd en het laatste nieuws.

YouTube kanaal

YouTube kanaal

Op YouTube hebben wij ons eigen videokanaal waar u nog meer beelden van Wagenborg Passagiersdiensten kunt bekijken. Neemt u vooral eens een kijkje!


YouTube Kanaal

De Oertocht

In samenwerking met Omrop Fryslân is in 2017 het programma 'De Oertocht' gemaakt over de verhalen op en achter de veerboten van Ameland en Schiermonnikoog. Leer ons beter kennen en bekijk de uitzendingen op ons kanaal.

In 2019 werd een tweede deel van de serie 'De Oertocht' gemaakt en uitgezonden op Omrop Fryslân. 

 

DE OERTOCHT

Animatie over vertragingen

Er zijn meerdere redenen waarom de boot tussen Ameland en Holwert wel eens vertraging heeft. In deze animatie proberen we de situatie zo goed mogelijk uit te leggen.


BEKIJK ANIMATIE