Logo Wagenborg

De wagenborgpas

Handig en voordelig als u regelmatig met ons reist

De Wagenborgpas is voor reizigers die regelmatig van en naar Ameland of Schiermonnikoog varen. Met de tegoeden op uw pas kunt u gemakkelijk en snel aan boord.

Klik op de button om de pas direct aan te vragen:

DIRECT AANVRAGEN

Header background mask

De voordelen

  • Het gebruiken van een Wagenborgpas met tegoeden is voordeliger voor reizigers die regelmatig van en naar Ameland of Schiermonnikoog reizen.
  • U kunt uw Wagenborgpas opwaarderen met een 10- of 20-vaartentegoed. De prijs per afvaart is dan lager. Het tegoed is onbeperkt geldig en niet persoonsgebonden.
  • Koopt u het tegoed voor 1 april of na 1 oktober? Dan bent u voor de veerdienst nog goedkoper uit, want u betaalt dan geen zomertoeslag.
  • Afvaarten worden automatisch van uw tegoed afgeschreven. Direct bij een online sneldienst- of voertuigreservering, of tijdens het inchecken bij één van de toegangspoortjes in de terminals van Holwert en Lauwersoog. Handig en snel!

Aanvragen en opwaarderen

U kunt de Wagenborgpas online of bij de balie van onze Klantenservice op het kantoor in Nes aanvragen. Wij raden u aan om:

  • Uw pas online te bestellen. U kunt per keer één pas kiezen en bestellen. U heeft de pas binnen drie werkdagen in huis.
  • Rekening te houden met de levertijd van 3 werkdagen als u voor een specifieke datum uw meervaartentegoed wilt aanschaffen (bijvoorbeeld voor 1 april als het zomertarief ingaat). Pas wanneer de Wagenborgpas is aangemaakt kunt u deze opwaarderen met een meervaartentegoed.

Let op! Voor een persoon en voor een voertuig tot 5,5 meter heeft u twee passen nodig.

Handig om te weten

Inzage tegoed & opwaarderen

Via '/Mijn-Wagenborg' en de saldocheckers in de terminals en kantoor Nes kunt u controleren hoeveel tegoed er op uw Wagenborgpas staat. U kunt uw tegoeden opwaarderen via Mijn Wagenborg, bij de balie van de terminals in Holwert en Lauwersoog en bij de Klantenservice op het hoofdkantoor in Nes.

Naar mijn Wagenborg