Logo Wagenborg

PASSAGIERS

Vragen en antwoorden

Header background mask

Hoeveel tijd moet ik voor vertrek aanwezig zijn?

Passagiers die zonder voertuig reizen, checken in bij de toegangspoortjes in de terminal. Wij adviseren u een half uur voor vertrek aanwezig te zijn.

Hoe laat moet ik uiterlijk aan boord zijn?

Zorg ervoor dat u op tijd incheckt bij de toegangspoortjes. U dient uiterlijk vijf minuten voor vertrek aan boord te zijn.

Reizen met kinderen

Kinderen tot en met drie jaar reizen gratis met u mee. Wandel- of kinderwagens voor het vervoeren van kinderen mogen ook gratis mee. Aan boord van de veerboten hebben wij een speciale babyroom. De sleutel hiervan kunt u afhalen bij het zelfbedieningsbuffet. Op de veerboten van en naar Ameland worden in de benedensalon kinderfilms getoond op de televisies.

Let op! Online kunt u een ticket voor een kind alleen in combinatie met een ticket voor een volwassene bestellen.

Reizen met hond

Uw hond mag natuurlijk ook mee aan boord van onze veerboten. Voor de hond kunt u ook een ticket kopen. Zorgt u ervoor dat u uw hond op onze terreinen en aan boord aanlijnt en uw hond geen zitplaats inneemt of de looppaden blokkeert?

Let op! Online kunt u een ticket voor uw hond alleen in combinatie met een ticket voor een volwassene bestellen.

Mindervaliden

Mindervaliden bieden wij natuurlijk ook een comfortabele overtocht. Aan boord van onze veerboten naar Ameland zijn een lift en aangepaste toiletten aanwezig. Op de veerboten naar Schiermonnikoog is een stoellift aanwezig. Wilt u gebruikmaken van de lift? Geef dit dan aan bij het personeel van de autokassa, zodat onze medewerkers aan boord geïnformeerd kunnen worden.

Rolstoel

Bent u minder goed ter been? Dan kunt u gebruik maken van een rolstoel. Vraag onze medewerkers in de terminal hier gerust om. Uw rolstoel mag gratis mee.

Handig om te weten: