Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Open Deuren Dag van Wagenborg Passagiersdiensten zorgt voor meer dan achthonderd blije gezichten

Wagenborg Passagiersdiensten kijkt terug op een geslaagde Open Deuren Dag. Onder de noemer Reis met ons mee! konden bezoekers achter de schermen kijken van de veerdienst en kennismaken met het nieuwe m.s. Fostaborg. Dit schip komt maandag 26 maart in de vaart en gaat een sneldienst verzorgen, waardoor reizigers - in samenwerking met Arriva Fryslân - voortaan binnen één uur van Ameland naar Leeuwarden reizen.  

Vooral de stuurhut van de veerboot m.s. Oerd en haar machinekamer trokken veel publiek. "Wanneer krijg je nu de kans om op de stoel van de kapitein en tussen de motoren te kijken?", aldus een van de bezoekers. Maar natuurlijk was de introductie van de nieuwe sneldienst voor veel bezoekers een van de voornaamste redenen om te komen. Alle zeven bemanningsleden van de nieuwe Fostaborg waren aan boord om bezoekers rond te leiden en vragen te beantwoorden. "Het personeel was overal aanwezig. Ze stonden ons vriendelijk te woord en zelfs op de kantoren hingen er briefjes wie waar zit. Mijn complimenten", schreef  een bezoeker op Facebook.

Wagenborg Passagiersdiensten kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. "Voor ons was dit een prima dag", aldus directeur Ger van Langen. "De aanleiding was het arriveren van de nieuwe sneldienst in de thuishaven Ameland. We wilden met deze dag graag laten zien dat we er met elkaar echt alles aan doen om Ameland zo goed mogelijk bereikbaar te houden. De nieuwe sneldienst speelt daar een belangrijke rol in. En op zo'n Open Deuren Dag kunnen we iedereen laten zien wat er bij een veerdienst allemaal achter de schermen gebeurt. Het was voor onze medewerkers een genoegen om dat aan de bezoekers te laten zien." In totaal verwelkomde Wagenborg Passagiersdiensten op zaterdag 24 maart 2018 meer dan achthonderd belangstellenden.

Fostaborg Van Binnen - KopieJan Jaap Blokker In De Stuurhut Van Ms OerdJaap Bruin Legt Kinderen Uit Hoe De Machinekamer In Zijn Werk GaatMartin Schuiteboer In Watertaxi Met Publiek

Actievoorwaarden prijsvraag - Win een 20-vaartentegoed voor de sneldienst!

  • Op 1 april 2018 maken wij middels een loting de winnaar bekend. Hij of zij krijgt hierna persoonlijk bericht.
  • Werknemers van Wagenborg Passagiersdiensten zijn uitgesloten van deelname.
  • De antwoorden op de prijsvraag kunnen deelnemers uitsluitend op de Open Deuren Dag inleveren.
  • Over de uitkomst van de prijsvraag en de prijs zelf zal Wagenborg Passagiersdiensten verder niet corresponderen.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld.
  • De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • Winnaars kunnen hun prijs tot één jaar na datum verzilveren, te weten tot 1 april 2019.
  • Privacy: uw naw-gegevens blijven beschermd tegen het gebruik voor commerciële doeleinden.
  • De prijswinnaar geeft toestemming dat Wagenborg Passagiersdiensten publiceert over de prijsvraag.

Foto's: Simon van der Woude