Logo Wagenborg

Online wijzigen en annuleren

28 november 2022

** Nieuw! Online wijzigen en annuleren ** De afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om het voor klanten mogelijk te maken zelf – online – tickets en reserveringen te wijzigen en annuleren. Een mooie verbetering van onze online serviceverlening!


U kunt nu via Mijn Wagenborg zowel met als zonder account inloggen en zo de reservering inzien, wijzigen of annuleren. Daarnaast blijft het ook mogelijk om via de Klantenservice te reserveren, te wijzigen en te annuleren. 
  
Annuleringskosten
Voor wijzigingen en online annuleren brengen wij géén kosten in rekening.
Voor annuleringen via de Klantenservice brengen wij €7,00 in rekening, met uitzondering van personen- en sneldiensttickets.
 
Algemene voorwaarden
Met de livegang van online wijzigen en annuleren – op maandag 21 november 2022 - zijn onze Algemene Voorwaarden herzien:

Veerdienst
1.    Het wijzigen van een voertuigreservering of groepsaanmelding is mogelijk tot 60 minuten voor het tijdstip van vertrek, mits de reservering niet is ingecheckt.
2.    Een ticket kan online, schriftelijk, telefonisch of aan de balies van de havenkantoren en kantoor te Nes gewijzigd worden. 
3.    Het annuleren van een voertuigreservering of een groepsaanmelding is mogelijk tot 60 minuten voor vertrek van de gereserveerde afvaart. 

Sneldienst 
1.    Het wijzigen van een ticket voor de sneldienst is mogelijk tot 60 minuten voor vertrek van de gereserveerde afvaart van de sneldienst.
2.    Een ticket kan online, schriftelijk, telefonisch of aan de balies van de havenkantoren en het hoofdkantoor te Nes gewijzigd worden.
3.    Het annuleren van een combinatie- of toeslagticket voor de sneldienst is mogelijk tot 60 minuten voor vertrek van de gereserveerde afvaart.