Logo Wagenborg
Header background mask

Kan ik online tickets bestellen?

Koop uw veerdienstticket van tevoren online, zodat u niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. U kunt kiezen voor welke periode u een ticket koopt: voor de basisperiode van januari t/m maart en oktober t/m december of voor de zomerperiode van april tot en met september. De periode bepaalt  de prijs van uw ticket. Het maakt dan niet uit op welke dag of tijd u het ticket gebruikt, zolang het maar binnen de periode is.

Een ticket voor de sneldienst kunt u ook online bestellen: u reserveert dan een plaats aan boord op een door u geselecteerde dag en tijd.

Kan ik een enkele reis kopen?

De sneldienst reserveert u altijd per enkele reis. Een ticket voor de veerdienst is altijd een retourticket. Op uw terugreis hoeft u bij de veerdienst uw ticket niet opnieuw te laten zien.

Hoe wordt een betaling via creditcard afgehandeld?

Heeft u uw bestelling met creditcard betaald? Een geslaagde creditcardtransactie wordt direct op uw kaart belast.

Kan ik mijn reservering of groepsaanmelding wijzigen of annuleren?

Het wijzigen of annuleren van een reservering of groepsaanmelding kan online en via de Klantenservice

  • Tickets voor de sneldienst, voertuigreservering of groepsaanmelding kunt u tot 1 uur voor vertrek wijzigen of annuleren.
  • Voor wijzigingen en online annuleren brengen wij geen kosten in rekening.
  • Voor annuleren via de Klantenservice brengen wij €7,00 in rekening, met uitzondering van personen- en sneldiensttickets.

Kan een vrachtwagen mee aan boord?

Een overtocht met een vrachtwagen is mogelijk. Vanwege de beperkte ruimte mag de vrachtwagen maximaal:

Is de vrachtwagen hoger of zwaarder? Neem ruim van tevoren contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een oplossing. Vrachtwagens die zwaarder beladen zijn dan wettelijk is toegestaan, weigeren wij.

Speciale afvaarten voor gevaarlijke stoffen

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen zetten wij speciale afvaarten in. Neem hiervoor ook ruim van tevoren contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.