Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Sport, cultuur, muziek, activiteiten voor kinderen....er is altijd iets te doen op Schiermonnikoog! 
Kijk eens op de website van VVV Schiermonnikoog. Daar vindt u het complete overzicht van alle evenementen die een bezoek aan Schiermonnikoog meer dan waard zijn.

25
jul

Steeuwsaun

Vocaal Ensemble Steeuwsaun is een ensemble van enthousiaste zangers met een wisselend programma van klassiek- en modern repertoire.
30
sep

Internationaal Kamermuziekfestival

De 16e editie van Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog vindt plaats van 30 september t/m 5 oktober 2017 . De kaartverkoop is gestart op 1 juni: wees op tijd met bestellen, er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
8
sep

KNIJN

KNIJN bestaat uit zes muzikanten die op een geheel eigen wijze een Iers, Schots en Scheef repertoire brengen.
1
nov

November Wandelmaand

Wandelen is de uitgelezen manier om het eiland in al haar schoonheid te ontdekken. Ook in het najaar kent Schiermonnikoog een prachtig pure en ruige schoonheid.
29
dec

Fakkeloptocht

29 december organiseert de Rotaryclub ‘Het Eiland Schiermonnikoog’ weer haar jaarlijkse en inmiddels traditionele midwinter fakkeltocht.

Inzet 2e schip

We zetten het 2e schip in. Deze 8:30 , 10:30 en 12:30 uur afvaarten op woensdag 23 augustus vanaf Ameland vertrekken op tijd. Raadpleeg de actuele aankomsttijden op onze Twitter pagina: @wpd_ameland