Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Route en (openbaar) vervoer

< Terug naar het overzicht

Schiermonnikoog


Hoe laat moet u voor vertrek aanwezig zijn?

Op drukke dagen is het verstandig om minimaal een half uur voor vertrek aanwezig te zijn. Reist u met de auto of komt u met een groep? Dan moet u minimaal een half uur voor vertrek aanwezig zijn, want anders vervalt uw autoreservering en/of groepsaanmelding.


Met de auto naar de veerdam van Lauwersoog?

De haven in Lauwersoog is met de auto goed bereikbaar en er is volop parkeerruimte. Plan uw route met deze routebeschrijving.


Met de bus van en naar Lauwersoog?

Buslijn 163 van QBuzz (route Groningen - Lauwersoog, Veerdam v.v.) en buslijn 155 van Arriva (Leeuwarden - Lauwersoog, Dorp v.v.) sluiten aan op de  afvaarten naar en van Schiermonnikoog. Dit geldt voor alle afvaarten in de vaste dienstregeling. De vertrek-/aankomsttijden en opstapplaatsen van deze lijnen vindt u op de website van QBuzz of via twitter @qbuzzgd en Arriva.

Buiten de vakantieperiodes is niet op alle afvaarten aansluitend busvervoer vanuit en naar Groningen (QBuzz). Kijk op de website van QBuzz voor meer informatie of bel 0900 728 99 65.  In sommige gevallen kan aansluitend busvervoer geregeld worden via Regiotaxi. U kunt daarvoor één uur van tevoren bellen met 0900 0911.


Waar kunt u uw auto parkeren?

U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein in Lauwersoog. Kijk voor meer informatie op de website van Scheepspark, de beheerder van het parkeerterrein.

Parkeerterrein Lauwersoog
Zeedijk 11
9976 VM Lauwersoog
Tel. 0519349139


Is er vervoer op Schiermonnikoog?

Op Schiermonnikoog staan bussen en taxi's klaar om u naar uw bestemming te brengen. Ook kunt u op het eiland fietsen huren.


< Terug naar het overzicht