Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Over de tarieven

Bestel uw bootkaarten

Bestel online een retourticket voor

Ameland Schiermonnikoog
Informatie over de overtocht Parkeren Ameland Parkeren Schiermonnikoog

< Terug naar het overzicht

Schiermonnikoog


Is de aangegeven prijs alleen voor de heenreis?

Wij verkopen geen bootkaarten voor een enkele reis. Alle gehanteerde tarieven zijn retourprijzen.


Is de prijs voor de auto inclusief inzittenden?

De prijs voor een auto is exclusief inzittenden. Ook voor een eventuele fietsendrager of aanhanger/caravan dient u apart te betalen.

Neemt u de fietsen mee op het dak van de auto, dan hoeft u daarvoor niet te betalen.


Ontvang ik korting bij reizen met een groep?

Groepskorting
Vanaf 15 personen is aanmelden vooraf mogelijk en financieel aantrekkelijk. U ontvangt een reductie van 10% op het tarief (de reductie geldt niet voor de toeristenbelasting die via het bootkaartje wordt geïnd). U dient de groep minstens 7 dagen voor de afvaart aan te melden om gebruik te maken van de reductie. U kunt dit online regelen. De groep moet in zijn geheel bij de controle aanwezig zijn en de overtocht gezamenlijk maken. Neemt u fietsen mee? U dient dit bij de reservering aan te geven.

Voordelig een aanhanger mee
Wij stellen u in de gelegenheid om tegen gereduceerd tarief (- 40%) één aanhanger mee te nemen. Dit geldt gedurende de periode van 1 april tot en met 30 september.

Voorwaarden
De groep dient minimaal uit 15 personen te bestaan. Zowel de groep als de aanhanger dienen minstens zeven dagen van tevoren bij ons te zijn aangemeld en de heenreis van zowel de groep als de aanhanger dient op dezelfde dag plaats te vinden.


Moet ik een kaartje kopen voor mijn hond?

Reist u met uw hond naar Schiermonnikoog? Vanaf 1 januari 2016 geldt dat u voor uw hond een kaartje dient te kopen. Honden moeten op onze terreinen en op de veerboten altijd aangelijnd zijn en mogen geen zitplaats innemen. Klik hier voor het tarief voor een hond.


Wat kost het parkeren van mijn auto?

Het gebruik van auto's op Schiermonnikoog is sterk beperkt. U kunt alleen uw auto meenemen indien u beschikt over een ontheffing van het gemeentebestuur van Schiermonnikoog. In alle andere gevallen kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein in Lauwersoog.

Meer informatie vindt u op de website van Scheepspark, de beheerder van het parkeerterrein.

Parkeerterrein Lauwersoog
Zeedijk  11
9976 VM Lauwersoog
Tel. 0519 349139


< Terug naar het overzicht

Inzet 2e schip

Donderdag 27 april vertrekt de 18:30 uur afvaart vanaf Ameland op tijd. Het 2e schip wordt ingezet om vertraging door de lage waterstand in te lopen. Raadpleeg de actuele aankomsttijden op onze Twitter pagina: @wpd_ameland

https://twitter.com/wpd_ameland