Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Openbaar vervoer

Bestel uw bootkaarten

Bestel online een retourticket voor

Ameland Schiermonnikoog
Informatie over de overtocht Parkeren Ameland Parkeren Schiermonnikoog

< Terug naar het overzicht

Schiermonnikoog


Informatie over aansluitend busvervoer naar en van Lauwersoog.

Buslijn 163 van QBuzz (route Groningen - Lauwersoog, Veerdam v.v.) en buslijn 50 van Arriva (Leeuwarden - Lauwersoog, Dorp v.v.) sluiten aan op de  afvaarten naar en van Schiermonnikoog. De vertrek-/aankomsttijden en opstapplaatsen van deze lijnen vindt u op de website van QBuzz of via twitter @qbuzzgd en Arriva, of bel 0900 9292 (€ 0,90 p/minuut).

Buiten de vakantieperiodes is niet op alle afvaarten aansluitend busvervoer vanuit en naar Groningen (QBuzz). Voor informatie vindt u op de website van QBuzz of bel 0900 728 99 65.  In sommige gevallen kan aansluitend busvervoer geregeld worden via Regiotaxi. U kunt daarvoor één uur van tevoren bellen met 0900 0911 (lokaal tarief).


Vervoer op Schiermonnikoog.

Op Schiermonnikoog staan bussen en taxi's klaar om u naar uw bestemming te brengen. Ook kunt u op het eiland fietsen huren.


< Terug naar het overzicht

Inzet 2e schip

Donderdag 27 april vertrekt de 18:30 uur afvaart vanaf Ameland op tijd. Het 2e schip wordt ingezet om vertraging door de lage waterstand in te lopen. Raadpleeg de actuele aankomsttijden op onze Twitter pagina: @wpd_ameland

https://twitter.com/wpd_ameland