Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
Online bestellen

Openbaar vervoer

Bestel uw bootkaarten

Bestel online een retourticket voor

Ameland Schiermonnikoog
Meer informatie over de overtocht Algemene voorwaarden

< Terug naar het overzicht

Schiermonnikoog


Informatie over aansluitend busvervoer naar en van Lauwersoog.

Buslijn 163 van QBuzz (route Groningen - Lauwersoog, Veerdam v.v.) en buslijn 50 van Arriva (Leeuwarden - Lauwersoog, Dorp v.v.) sluiten aan op de  afvaarten naar en van Schiermonnikoog. De vertrek-/aankomsttijden en opstapplaatsen van deze lijnen vindt u op de website van QBuzz of via twitter @qbuzzgd en Arriva, of bel 0900 9292 (€ 0,70 p/minuut).

Buiten de vakantieperiodes is niet op alle afvaarten aansluitend busvervoer vanuit en naar Groningen (QBuzz). Voor informatie vindt u op de website van QBuzz of bel 0900 728 99 65.  In sommige gevallen kan aansluitend busvervoer geregeld worden via Regiotaxi. U kunt daarvoor één uur van tevoren bellen met 0900 0911 (lokaal tarief).


Vervoer op Schiermonnikoog.

Op Schiermonnikoog staan bussen en taxi's klaar om u naar uw bestemming te brengen. Ook kunt u op het eiland fietsen huren.


< Terug naar het overzicht

Vertraging

Vandaag 12 februari varen wij als gevolg van laag water op de dienst Ameland-Holwerd v.v. met vertraging. Onze excuses voor het ongemak. Raadpleeg voor actuele aankomsttijden onze website en Twitterberichten.