Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

< Terug naar het overzicht

Schiermonnikoog


Hoe ziet de dienstregeling eruit?

Aan het begin van ieder jaar wordt de dienstregeling voor een jaar vastgesteld. Bekijk hier de dienstregeling voor 2018 of download deze als PDF. In de dienstregeling staan ook de extra afvaarten bij drukke perioden. Extra afvaarten publiceren we ook op Wagenborg TV.


Waar vindt u actuele informatie over de overtocht?

Wagenborg TV: aan boord en in de havenkantoren
Aan boord van onze veerboten en in de havenkantoren houden wij u op de hoogte via Wagenborg TV. De TV-schermen geven zoal informatie over het weer, het getij, de positie van de veerboten, de veiligheidsmiddelen aan boord en de verwachte aankomsttijd.

Actuele aankomsttijden via Twitter
Volg @wpd_schier op Twitter voor de actuele aankomsttijden. Ook melden wij vertragingen via Twitter en onze website. 


Zijn er extra afvaarten als het druk is?

Op feestdagen, vrijdagen en extreem drukke dagen in juli en augustus zijn er meestal extra afvaarten. Wij adviseren u om vooral op drukke dagen minimaal een half uur voor vertrek aanwezig te zijn bij de veerboot.
Bestel uw tickets online, dan hoeft u niet in de rij te staan bij de kassa van het havenkantoor. 


< Terug naar het overzicht

Ms Oerd naar de werf van 13 t/m 15 november

In verband met een werfbeurt is m.s. Oerd van dinsdag 13 november t/m donderdag 15 november niet inzetbaar op de dienst Ameland-Holwerd en v.v.

Vrijdag 16 november is m.s. Oerd weer terug in haar thuishaven op Ameland en zetten we het schip weer in voor de geplande afvaarten.