Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Parkeren

Bestel uw bootkaarten

Bestel online een retourticket voor

Ameland Schiermonnikoog
Informatie over de overtocht Parkeren Ameland Parkeren Schiermonnikoog

< Terug naar het overzicht

Ameland


Waar kan ik mijn auto parkeren?

Indien u uw auto niet meeneemt naar Ameland kunt u deze parkeren op het parkeerterrein in Holwerd. Het parkeerterrein is 7 dagen per week geopend van 30 minuten voor aankomst van de eerste boot tot 15 minuten na vertrek van de laatste boot. U kunt tot 24.00 uur het terrein afrijden.

Let op: parkeren is op eigen risico, het terrein is niet bewaakt.

Parkeerterrein Holwerd
Grândyk 2b
9151 AE Holwerd
Tel. 0900 9238 (€ 0,70 p/gesprek)


Wat is het parkeertarief?

Het parkeertarief bedraagt € 5,- per kalenderdag of een gedeelte hiervan. Op het parkeerterrein kunt u contant betalen of pinnen. Ook kunt u gebruik maken van Mastercard, American Express en VISA.

U kunt uw parkeerkaart voor vertrek vanaf Ameland afrekenen bij de betaalautomaat in het havenkantoor op Ameland. Hiermee voorkomt u wachttijd op de terugreis.

U kunt de parkeerkaart zowel online als bij aankomst op het parkeerterrein kopen. Het is niet mogelijk om restitutie te ontvangen over online gekochte parkeerkaarten.

Online parkeerkaart kopen
Koopt u online uw parkeerkaart? Dan ontvangt u per e-mail een QR code waarmee u toegang krijgt tot het parkeerterrein. Deze kunt u uitprinten, of via uw smartphone aanbieden bij de parkeerzuil van de inrit. Bij het betreden van het parkeerterrein ontvangt u de uitrijkaart, waarmee u het parkeerterrein kunt verlaten.

 


< Terug naar het overzicht

Inzet 2e schip

Donderdag 27 april vertrekt de 18:30 uur afvaart vanaf Ameland op tijd. Het 2e schip wordt ingezet om vertraging door de lage waterstand in te lopen. Raadpleeg de actuele aankomsttijden op onze Twitter pagina: @wpd_ameland

https://twitter.com/wpd_ameland