Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Werkzaamheden Holwerderweg Dokkum richting Holwerd

UPDATE 14-9-2017:

In verband met de slechte weersomstandigheden zijn de werkzaamheden van de kruising in de Holwerderweg/Hiausterdyk/Havelandoweg iets vertraagd.

  • Volgende week (week 38) wordt eerst nog gewerkt met verkeerslichten. Mocht dat niet afdoende zijn dan gaat de korte omleidingsroute via het bedrijventerrein Betterwird weer in werking.
  • Vanaf donderdag 21 september gaat de Holwerderweg geen 2 maar 2 ½ dag volledig dicht. Dat betekend dat de grote omleidingsroute via Ternaard en Metslawier in werking is van donderdag 21 september 6:00 uur t/m zaterdag 23 september tot ongeveer 13:00 uur. In deze periode kan er dus geen busdienst en hulpdiensten en overig verkeer over de Holwerderweg rijden.

 

Van maandag 4 september tot en met vrijdag 29 september 2017 zijn er werkzaamheden aan het kruispunt op de Holwerderweg ter hoogte van de Hiausterdyk en de Havelandoweg te Dokkum. 

Tijdens deze werkzaamheden is de kruising op de Holwerderweg geheel of gedeeltelijk afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Het verkeer wordt verzocht om gebruik te maken van de omleidingsroutes.

  • Fase 1: 4 t/m 8 september: Stremming met kleine omleidingsroute via bedrijventerrein Betterwird.
  • Fase 2 deel 1: 11 t/m 15 en 18 t/m 20 september: Halve afsluiting met verkeerslichten.
  • Fase 3: 21 t/m 22 september: Stremming met grote omleidingsroute via Ternaard en Metslawier.
  • Fase 4: 25 t/m 29 september: Halve afsluiting met verkeerslichten.

Stremming en omleidingen
Om de werkzaamheden goed en veilig te laten verlopen worden de bovenstaande weggedeeltes geheel of gedeeltelijk voor al het doorgaand verkeer afgesloten. Het verkeer wordt dan via andere wegen omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.

Geprobeerd wordt de overlast tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zijn in opdracht van de gemeente Dongeradeel.

Omleidingsroute

Klein Omleiding Werkzaamheden Dokkum Richting Holwerd