Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Nogmaals hoofdsponsor van vv de Monnik

Ook de komende drie jaar is Wagenborg Passagiersdiensten de trotse hoofdsponsor van voetbalclub vv de Monnik op Schiermonnikoog. Op donderdag 25 mei 2017 ondertekenden Jelle de Jong, voorzitter van vv de Monnik en Ger van Langen, directeur van Wagenborg Passagiersdiensten het nieuwe sponsorcontract.

"Sport en culturele activiteiten zijn goed voor het onderlinge contact tussen eilanders en leveren een positieve bijdrage aan de leefbaarheid op het eiland. Wagenborg Passagiersdiensten levert daar graag een bijdrage aan en sponsoring is een manier om deze activiteiten mogelijk te maken. Zo behouden we met eilanders en bezoekers de fijne sfeer op Schiermonnikoog." aldus Ger van Langen.

Vv de Monnik is blij met Wagenborg als hoofdsponsor. De voetbalclub heeft in de competitie de eerste goede resultaten al binnengehaald. Wagenborg Passagiersdiensten sponsort vv de Monnik met een vervoersregeling, de coach- en trainersjassen en het tenue van het eerste team.

Kantoor op Koningsdag gesloten - 27 april 2018

Ons kantoor aan de Reeweg 4 te Nes (Ameland) is op Koningsdag gesloten. Telefonisch reserveren is daardoor niet mogelijk. Wel kunt u online boeken. De Watertaxi is op afroep beschikbaar via 0900-9238 of +31 88 103 1000. Zaterdag staat de reserveringsafdeling u van 08.00 uur tot 20.00 uur weer graag te woord.

Wij wensen iedereen een gezellige Koningsdag!