Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Gastenonderzoek Ameland en Schiermonnikoog van start

Gastenonderzoek Ameland en Schiermonnikoog van start

In navolging van Terschelling en Vlieland starten ook de gemeente Ameland en de gemeente Schiermonnikoog met een continu gastenonderzoek. Met dit gastenonderzoek willen de Waddeneilanden meer inzicht verkrijgen in het type toerist dat de Waddeneilanden bezoekt en hun waardering voor, tijdsbesteding op en ervaringen met de Waddeneilanden. Het onderzoek wordt met medewerking van Wagenborg Passagiersdiensten uitgevoerd.

De gasten die Ameland en Schiermonnikoog bezoeken, ontvangen van Wagenborg Passagiersdiensten een verzoek om een online vragenlijst in te vullen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen beide Waddeneilanden de effecten van het beleid beter beoordelen en de kwaliteit van het toeristisch product bewaken en verbeteren.

Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd voert het gastenonderzoek uit. De methodiek op Schiermonnikoog en Ameland sluit volledig aan op die op de andere Waddeneilanden. Daarmee is het mogelijk om de resultaten met elkaar te vergelijken. 

Ms Oerd naar de werf van 13 t/m 15 november

In verband met een werfbeurt is m.s. Oerd van dinsdag 13 november t/m donderdag 15 november niet inzetbaar op de dienst Ameland-Holwerd en v.v.

Vrijdag 16 november is m.s. Oerd weer terug in haar thuishaven op Ameland en zetten we het schip weer in voor de geplande afvaarten.