Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Gastenonderzoek Ameland en Schiermonnikoog van start

Gastenonderzoek Ameland en Schiermonnikoog van start

In navolging van Terschelling en Vlieland starten ook de gemeente Ameland en de gemeente Schiermonnikoog met een continu gastenonderzoek. Met dit gastenonderzoek willen de Waddeneilanden meer inzicht verkrijgen in het type toerist dat de Waddeneilanden bezoekt en hun waardering voor, tijdsbesteding op en ervaringen met de Waddeneilanden. Het onderzoek wordt met medewerking van Wagenborg Passagiersdiensten uitgevoerd.

De gasten die Ameland en Schiermonnikoog bezoeken, ontvangen van Wagenborg Passagiersdiensten een verzoek om een online vragenlijst in te vullen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen beide Waddeneilanden de effecten van het beleid beter beoordelen en de kwaliteit van het toeristisch product bewaken en verbeteren.

Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd voert het gastenonderzoek uit. De methodiek op Schiermonnikoog en Ameland sluit volledig aan op die op de andere Waddeneilanden. Daarmee is het mogelijk om de resultaten met elkaar te vergelijken. 

Kantoor op Koningsdag gesloten - 27 april 2018

Ons kantoor aan de Reeweg 4 te Nes (Ameland) is op Koningsdag gesloten. Telefonisch reserveren is daardoor niet mogelijk. Wel kunt u online boeken. De Watertaxi is op afroep beschikbaar via 0900-9238 of +31 88 103 1000. Zaterdag staat de reserveringsafdeling u van 08.00 uur tot 20.00 uur weer graag te woord.

Wij wensen iedereen een gezellige Koningsdag!