Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Op deze pagina vindt u onze bedrijfsbrochure. In deze brochure leest u waar Wagenborg Passagiersdiensten voor staat en wat "We doen het SAMEN en we doen het GOED" voor ons in de praktijk inhoudt.

We houden met vier schepen twee veerdiensten in de vaart. Maar wist u dat wij ook watertaxi's hebben die binnen een kwartier klaar staan en wat dacht u van onze aanvullende diensten, zoals Wagenborg Plaza en onze parkeerterreinen. En daarnaast sponsoren we ook nog heel veel leuke lokale culturele initiatieven en proberen we een duurzame bijdrage te leveren aan het unieke natuurgebied waarin wij morgen werken. Hier zorgen we met 125 medewerkers al meer dan 100 jaar voor. Dat doen we goed, vol enthousiasme en energie. 365 dagen in het jaar. 

De papieren versie van de brochure is beschikbaar in onze havenkantoren en het hoofdkantoor aan de Reeweg in Nes. U kunt het digitale exemplaar hier bekijken of vraag er een aan via het contactformulier

Brochure (.pdf, 1,30 Mb)

Onderhoud aan veerdam Schiermonnikoog

Rijkswaterstaat gaat vanaf maandag 11 juni tot en met 26 juni onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de veerdam op Schiermonnikoog. De werkzaamheden omvatten het vervangen van het ponton en de loopbrug.

De voetgangers moeten tijdens het onderhoud gebruikmaken van de autobrug. Auto’s zullen dan eerst aan boord gaan, vervolgens kunnen de voetgangers de autobrug gebruiken.

VERTRAGING VEERDIENST AMELAND - WOENSDAG 20 JUNI

Op dit moment is de vertraging op de veerdienst Ameland-Holwerd v.v. circa 10 minuten.
Raadpleeg Twitter voor actuele afvaartinformatie: @wpd_ameland