Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Vervoerscondities en algemene voorwaarden
Tijdens het verblijf op de emplacementen, alsmede op het vervoer van zaken en personen, zijn van toepassing de door de Stichting Vervoeradres ter griffie van de arrondisementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam gedeponeerde Algemene Veerboot- en Beurtvaartcondities, laatste versie. 

Voor schade, ontstaan aan rijwielen, bromfietsen, motorrijwielen, auto's, aanhangwagens, caravans en andere rij- en voertuigen, de hiermee vervoerde goederen, alsmede schade ontstaan aan bagage enz. is Wagenborg Passagiersdiensten B.V., evenals de bij ons in dienst zijnde personen, ingevolge de vervoerscondities, niet aansprakelijk.

Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is ingeschreven onder nummer 02300456 van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen.

De algemene voorwaarden zijn in pdf-formaat te downloaden.

Algemene voorwaarden (.pdf, 411,28 kb) Vervoerscondities (.pdf, 556,59 kb)

Onderhoud m.s. Fostaborg - afwezig tot 29 mei 2018

M.s. Fostaborg is voor onderhoud naar de werf en kan daardoor de sneldienst tussen Ameland-Holwerd v.v. niet verzorgen. Naar verwachting keert ze op dinsdag 29 mei terug in de vaart. Tot die tijd neemt de Watertaxi met één of meerdere vaartuigen de sneldienst waar.

Extra afvaart Schiermonnikoog zondag 27 mei 2018 - 18.30 uur

Vanavond - zondag 27 mei 2018 - vertrekt er om 18.30 uur een extra afvaart vanaf Schiermonnikoog.