Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Algemene voorwaarden

Bestel uw bootkaarten

Bestel online een retourticket voor

Ameland Schiermonnikoog
Informatie over de overtocht Parkeren Ameland Parkeren Schiermonnikoog

Vervoerscondities en algemene voorwaarden
Tijdens het verblijf op de emplacementen, alsmede op het vervoer van zaken en personen, zijn van toepassing de door de Stichting Vervoeradres ter griffie van de arrondisementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam gedeponeerde Algemene Veerboot- en Beurtvaartcondities, laatste versie. Deze worden u op aanvraag gratis verstrekt of zijn hieronder in pdf-formaat te downloaden.

Voor schade, ontstaan aan rijwielen, bromfietsen, motorrijwielen, auto's, aanhangwagens, caravans en andere rij- en voertuigen, de hiermee vervoerde goederen, alsmede schade ontstaan aan bagage enz. is Wagenborg Passagiersdiensten B.V., evenals de bij ons in dienst zijnde personen, ingevolge de vervoerscondities, niet aansprakelijk. Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is ingeschreven onder nummer 02300456 van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen. De algemene voorwaarden zijn hieronder in pdf-formaat te downloaden.

Algemene voorwaarden (.pdf, 411,28 kb)

 

Algemene Veerboot- en Beurtvaartcondities (.pdf, 313,00 kb)

Inzet 2e schip

Donderdag 27 april vertrekt de 18:30 uur afvaart vanaf Ameland op tijd. Het 2e schip wordt ingezet om vertraging door de lage waterstand in te lopen. Raadpleeg de actuele aankomsttijden op onze Twitter pagina: @wpd_ameland

https://twitter.com/wpd_ameland