Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Vervoerscondities en algemene voorwaarden
Tijdens het verblijf op de emplacementen, alsmede op het vervoer van zaken en personen, zijn van toepassing de door de Stichting Vervoeradres ter griffie van de arrondisementsrechtbank te Amsterdam en Rotterdam gedeponeerde Algemene Veerboot- en Beurtvaartcondities, laatste versie. 

Voor schade, ontstaan aan rijwielen, bromfietsen, motorrijwielen, auto's, aanhangwagens, caravans en andere rij- en voertuigen, de hiermee vervoerde goederen, alsmede schade ontstaan aan bagage enz. is Wagenborg Passagiersdiensten B.V., evenals de bij ons in dienst zijnde personen, ingevolge de vervoerscondities, niet aansprakelijk.

Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is ingeschreven onder nummer 02300456 van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen.

De algemene voorwaarden zijn in pdf-formaat te downloaden.

Algemene voorwaarden (.pdf, 411,28 kb) Vervoerscondities (.pdf, 556,59 kb)

Ms Oerd naar de werf van 13 t/m 15 november

In verband met een werfbeurt is m.s. Oerd van dinsdag 13 november t/m donderdag 15 november niet inzetbaar op de dienst Ameland-Holwerd en v.v.

Vrijdag 16 november is m.s. Oerd weer terug in haar thuishaven op Ameland en zetten we het schip weer in voor de geplande afvaarten.