Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Wagenborg Passagiersdiensten B.V., een divisie van de Koninklijke Wagenborg te Delfzijl, vervoert al ruim honderd jaar ieder seizoen honderdduizenden bezoekers naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Wagenborg Passagiersdiensten is, zeker bij het grote publiek, de meest bekende divisie van Wagenborg. Kwaliteit ten aanzien van dienstverlening en materiaal staan voorop. Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is ISO 9001:2008 en ISM gecertificeerd.

Missie

Wij zien het als onze missie om Wagenborg Passagiersdiensten een toonaangevende veerdienst te laten zijn, die zich op een gezonde wijze richt op het verzorgen van geregelde bootdiensten voor personen, transportmiddelen en vracht tussen Ameland-Holwerd en Lauwersoog-Schiermonnikoog. We vinden het belangrijk om onze financiële positie gezond te houden, terwijl onze klanten en medewerkers mogen rekenen op continuïteit en veiligheid. In alles wat wij doen streven wij naar openheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dat verbindt en creëert meerwaarde als vervoerder.

Visie

Wagenborg Passagiersdiensten toont zich ruim een eeuw een betrouwbare partner, die de overtochten volgens afspraak uitvoert. Als familiebedrijf willen wij na 2029 de concessie behouden. Continue verbetering en kwaliteit binnen alle onderdelen van Wagenborg Passagiersdiensten spelen een belangrijke rol. Een goede naam, tevreden medewerkers en klanten die vertrouwen hebben in Wagenborg Passagiersdiensten vormen de basis voor de toekomst van Wagenborg Passagiersdiensten.

Vervoerkundig jaar overzicht

2017 Ameland-Holwerd
2017 Lauwersoog-Schiermonnikoog
2016 Ameland-Holwerd
2016 Lauwersoog-Schiermonnikoog
2015 Ameland-Holwerd
2015 Lauwersoog-Schiermonnikoog
2014 Ameland-Holwerd
2014 Lauwersoog-Schiermonnikoog