Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Over Wagenborg

Bestel uw bootkaarten

Bestel online een retourticket voor

Ameland Schiermonnikoog
Informatie over de overtocht Parkeren Ameland Parkeren Schiermonnikoog

Wagenborg Passagiersdiensten B.V., een divisie van de Koninklijke Wagenborg te Delfzijl, vervoert al bijna honderd jaar ieder seizoen honderdduizenden bezoekers naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog. Wagenborg Passagiersdiensten is, zeker bij het grote publiek, de meest bekende divisie van Wagenborg. Met een geschiedenis van prachtige ontmoetingen, stormachtige overtochten en vooral toegewijde mensen. Kwaliteit ten aanzien van dienstverlening en materiaal staan daarbij voorop. Wagenborg Passagiersdiensten B.V. is ISO 9001:2008 en ISM gecertificeerd.

Missie

Wij zien het als onze missie om Wagenborg Passagiersdiensten een toonaangevende veerdienst te laten zijn, die zich op een gezonde wijze richt op het verzorgen van geregelde bootdiensten voor personen, transportmiddelen en vracht tussen Ameland-Holwerd en Lauwersoog-Schiermonnikoog. We vinden het belangrijk om onze financiële positie gezond te houden, terwijl onze klanten en medewerkers mogen rekenen op continuïteit en veiligheid. In alles wat wij doen streven wij naar openheid, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dat verbindt en creëert meerwaarde als vervoerder.

Visie

Wagenborg Passagiersdiensten toont zich bijna een eeuw een betrouwbare partner, die de overtochten volgens afspraak uitvoert. Als familiebedrijf willen wij na 2029 de concessie behouden. Continue verbetering en kwaliteit binnen alle onderdelen van Wagenborg Passagiersdiensten spelen een belangrijke rol. Een goede naam, tevreden medewerkers en klanten die vertrouwen hebben in Wagenborg Passagiersdiensten vormen de basis voor de toekomst van Wagenborg Passagiersdiensten.

Vervoerkundig jaar overzicht

2016 Ameland-Holwerd
2016 Lauwersoog-Schiermonnikoog
2015 Ameland-Holwerd
2015 Lauwersoog-Schiermonnikoog
2014 Ameland-Holwerd
2014 Lauwersoog-Schiermonnikoog

Inzet 2e schip

Donderdag 27 april vertrekt de 18:30 uur afvaart vanaf Ameland op tijd. Het 2e schip wordt ingezet om vertraging door de lage waterstand in te lopen. Raadpleeg de actuele aankomsttijden op onze Twitter pagina: @wpd_ameland

https://twitter.com/wpd_ameland