Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Moet ik mijn overtocht reserveren?

Niet nodig voor fietsers en voetgangers
Het is niet mogelijk en ook niet nodig om de overtocht voor voetgangers of fietsers te reserveren. Wij raden u aan om uw ticket online te bestellen. Dan hoeft u niet in de rij te staan bij het loket. 

Autoreservering 
Om er zeker van te zijn dat uw auto wordt vervoerd, kunt u de overtocht van uw auto zowel online als telefonisch reserveren. Let erop dat Schiermonnikooog een autoluw eiland is. U heeft een ontheffing nodig van de gemeente Schiermonnikoog als u uw auto wilt meenemen naar Schiermonnikoog.

Meld groepen minimaal 7 dagen van tevoren aan
Reist u met een groep van minimaal 15 personen dat is aanmelden vooraf mogelijk en u krijgt korting op het tarief. Meld de groep ten minste een dag van tevoren bij ons aan. Dat kan telefonisch via 0900 9238 of online. Neemt u ook fietsen of een auto mee? Wilt u dit dan ook aan ons doorgeven? Groepen kunnen met 40% korting één bagage-auto met een lengte van maximaal 5,5 meter meenemen. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.  

Reservering annuleren of wijzigen?
Dit kan alleen telefonisch. Neem contact op met onze reserveringsafdeling.

  • Een auto- of groepsreservering wijzigen is mogelijk tot een half uur voor het tijdstip van vertrek en mits er nog plaats is op de nieuwe afvaart. Een wijziging is gratis.    
  • Heeft u vooruit betaald? Dan kunt u de reservering 48 uur voor de heenreis annuleren. Voor annuleringen brengen wij € 7,- administratiekosten in rekening.


Niet gevonden?

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Kijk dan eens op de pagina Praktische informatie of vul onderstaand formulier in.