Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Hoe ziet de werkplek van de kapitein eruit? Of bent u nieuwsgierig naar de machinekamer? Altijd al eens een kijkje achter de schermen van Wagenborg Passagiersdiensten willen nemen? Dat kan! Kom zaterdag 24 maart naar de Open Deuren Dag van 10.00 tot 16.00 uur. Locatie: Veerdam Nes, Ameland. Als primeur kunt u dan ook kennismaken met de nieuwe Amelander Sneldienst, die vanaf woensdag 28 maart officieel in de vaart komt.

De Open Deuren Dag is een unieke mogelijkheid om op plekken te komen die anders niet toegankelijk zijn. Wij nemen u graag mee op reis om Wagenborg Passagiersdiensten beter te leren kennen en laten met z'n allen met trots zien waar het bij onze veerdienst allemaal om draait. 

De nieuwe Sneldienst arriveert zaterdag 24 maart rond 10.15 uur voor het eerst op Ameland. Bezoekers van de Open Deuren Dag kunnen als eerste ons nieuwe schip ontdekken en met een prijsvraag een 20-vaartenkaart winnen op deze snelle boot. Bovendien krijgen bezoekers exclusief de kans om op maandag 26 maart 's middags of dinsdag 27 maart ter kennismaking een gratis overtocht te maken.

Wat staat er tijdens de Open Deuren Dag op het programma?

  • U kunt de grote veerboot Oerd van binnen en buiten bekijken. Neem een kijkje op de brug bij de kapitein en bezoek de machinekamer.
  • De nieuwe Sneldienst maakt voor het eerst haar opwachting. Nieuwsgierig? Ga aan boord en vraag de bemanning het hemd van het lijf!
  • Geniet op kantoor aan de Reeweg 4 van een prachtige historische fotocollage.
  • U maakt met een prijsvraag kans op een 20-vaartenkaart voor de Sneldienst.
  • Maak als bezoeker van de Open Deuren Dag op 26 of 27 maart een gratis overtocht met de Sneldienst
  • En ga aan het eind van uw bezoek naar huis met een prachtige gratis sailorbag met verrassende inhoud!

 Eilanders kunnen op vertoon van hun Wagenborgpas gratis gebruik maken van de reguliere busdienst van Arriva op het eiland om de Open Deuren Dag te bezoeken.

Wij houden op zaterdag 24 maart de deur voor u open. U bent van harte welkom! Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis.