Let op!

Weet u zeker dat u dit onderdeel wilt verwijderen?

Ja, verwijderen Annuleren
×
×
Online bestellen

Tri-Ambla 8 t/m 9 september

Ameland is het prachtige decor van het gevecht met de eilander elementen met zwemmen in de Waddenzee, mountainbiken en lopen door bos, duinen en over het verraderlijke strand. Een sportieve uitdaging voor alle leeftijden en alle niveaus op 'ons mooiste stukje buitenland'. De Tri-Ambla is een duursportevenement voor zowel de wedstrijdatleet als de recreatieve sporter. Atleten hebben de mogelijkheid om te starten in verschillende wedstrijdseries zowel individueel als in teamverband. De Wedstrijdatleten strijden dit jaar om het Nederlands Kampioenschap (NK) in de verschillende categorieën.

De Tri-Ambla is een evenement dat helemaal past bij het karakter van het gastvrije Waddeneiland waarbij (top)sportbeleving hand in gaat met prachtige natuurbeleving. De Cross Triathlon op Ameland is uitgegroeid tot een van de belangrijkste wedstrijden in Nederland en heeft internationaal ook zijn steentje bijgedragen aan de promotie van deze offroad variant van de traditionele swim-bike-run. Ameland was in het verleden al meedere malen gastheer van het NK Cross Triathlon en in 2008 zelfs van het 2e Europese Kampioenschaop Cross Triathlon.

Kijk voor meer informatie op de website van Tri-Ambla.

Terug naar het overzicht
8
sep

Onderhoud m.s. Fostaborg - afwezig tot 29 mei 2018

M.s. Fostaborg is voor onderhoud naar de werf en kan daardoor de sneldienst tussen Ameland-Holwerd v.v. niet verzorgen. Naar verwachting keert ze op dinsdag 29 mei terug in de vaart. Tot die tijd neemt de Watertaxi met één of meerdere vaartuigen de sneldienst waar.

Extra afvaart Schiermonnikoog zondag 27 mei 2018 - 18.30 uur

Vanavond - zondag 27 mei 2018 - vertrekt er om 18.30 uur een extra afvaart vanaf Schiermonnikoog.