Wij brengen u naar Schiermonnikoog

Bestel e-tickets


Let op! Kies eerst het juiste pictogram.

 
Selecteer uw reis
E -ticket -icoon -01-small Dienstregeling -01-small Tarieven -icoon -01-small Informatie -icoon -01-small
>> E-tickets >> Dienstregeling >> Tarieven >> Informatie

Met de twee moderne veerboten "Rottum" en "Monnik" wordt de veerdienst Lauwersoog - Schiermonnikoog v.v. onderhouden. In circa 45 minuten brengen wij u naar het autoluwe Waddeneiland.

Schiermonnikoog is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Alleen degenen die een vergunning hebben mogen hun auto meenemen naar het eiland.

Het eiland heeft een gevarieerd landschap, een uitbundige plantengroei en een rijke vogelstand. In alle jaargetijden is het de moeite waard om een bezoek aan het eiland te brengen; ieder jaargetijde heeft zijn charme.

Voor meer informatie over Schiermonnikoog verwijzen wij u graag naar  Schiermonnikoog portal.


Evenementen op Schiermonnikoog

bekijk alle evenementen >
25
apr

In het weekend van 25 april vindt het 34e waddentoernooi plaats op Schiermonnikoog. De 5 Nederlandse waddeneilanden strijden op sportieve wijze wie zich voor 2015 kampioen mag noemen van de waddeneilanden. Bekijk dit evenement

Mededeling in verband met extreem weer

Update 31/03 16.30 uur

Als gevolg van de extreme vertraging vervalt op 31 maart de afvaart van 16.30 uur Ameland-Holwerd en 17.30 uur Holwerd-Ameland.

De afvaarten van 18.30 uur Ameland-Holwerd en 19.30 uur Holwerd-Ameland vertrekken op tijd.

In verband met de extreme weersomstandigheden vervallen op 31 maart de afvaarten Lauwersoog-Schiermonnikoog van 18:30 uur en Schiermonnikoog-Lauwersoog van 19:30 uur.

In verband met de weersomstandigheden is de sneldienst/watertaxi Ameland-Holwerd v.v. en Lauwersoog-Schiermonnikoog v.v. uit de vaart tot woensdag 1 april 2015 12.00 uur.