Wij brengen u naar Schiermonnikoog

Bestel e-tickets


Let op! Kies eerst het juiste pictogram.

 
Selecteer uw reis
E -ticket -icoon -01-small Dienstregeling -01-small Tarieven -icoon -01-small Informatie -icoon -01-small
>> E-tickets >> Dienstregeling >> Tarieven >> Informatie

Met de twee moderne veerboten "Rottum" en "Monnik" wordt de veerdienst Lauwersoog - Schiermonnikoog v.v. onderhouden. In circa 45 minuten brengen wij u naar het autoluwe Waddeneiland.

Schiermonnikoog is een paradijs voor fietsers en wandelaars. Alleen degenen die een vergunning hebben mogen hun auto meenemen naar het eiland.

Het eiland heeft een gevarieerd landschap, een uitbundige plantengroei en een rijke vogelstand. In alle jaargetijden is het de moeite waard om een bezoek aan het eiland te brengen; ieder jaargetijde heeft zijn charme.

Voor meer informatie over Schiermonnikoog verwijzen wij u graag naar  Schiermonnikoog portal.


Evenementen op Schiermonnikoog

bekijk alle evenementen >
25
okt

Literair concert ‘Om een Zin’

In 2008 verscheen de gedichtenbundel ‘Om een Zin’ van Carel ter Linden. Gedichten, ontstaan vanuit belevenissen uit het dagelijks leven, sprekend van de verwondering, en de geheimen van dit bestaan. Zinnen, woorden en beelden resoneren na in de muziek, die Mirjam Karres. pianiste, daarbij koos. Composities van Bach, Scarlatti, Chopin, Liszt en Debussy wisselen de voorgedragen gedichten af.  Bekijk dit evenement

1
nov

November Wandelmaand

November Wandelmaand Wandelen is de uitgelezen manier om het eiland in al haar schoonheid te ontdekken. Ook in het najaar kent Schiermonnikoog een prachtig pure en ruige schoonheid. Daarom hebben de eilanders de hele maand november uitgeroepen tot Wandelmaand.  Bekijk dit evenement

Reserveringen 2015

Vanaf medio november kunt u online autoreserveringen maken en E-tickets aanschaffen voor 2015.